Нонконформізм. А вам слабо?

04.10.2011
Интерьер «гастроРока»

Що таке? Все не влізли в м? Можливо, і так. Але навіть у дитячій казці про рукавичку немає такої розкоші, коли чарівним чином виникає... друга рукавичка! А ось в реальності – виникла: гастрономічний паб «гастроРок» на Подолі. І «рукавичка» ця не проста, а рокерска... Отже, Діма Борисов продовжує укріплювати свої позиції у суворих окопах київського ресторанного бізнесу.

Все тут досить «по-барсучи»: м'ясо, творчість, свобода. Ось тільки «згустилися барви» живої музики та пивного асортименту. Щодня пивні башти натхненно виділяють злакову потужність добротних сортів пінного напою, кожен вечір музичні інструменти у хороших руках випромінюють живу позитивну енергетику джазу та рокнролу. Що ж до формальностей, або «форматностей», то формат закладу наближений до паба. Але до паба, швидше, в корінному, «англосакському» розумінні – тобто до «паблік хаусу»: місця зустрічі друзів та приятелів, і місця, де майже неминуче зав'язуються нові цікаві знайомства. Про сходження до витоків пабної культури квапиться повідомити інтер'єр, який балансує на межі аристократичної Великобританії та Ірландії з елементами пустотливого авангарду і душевного мимовільного творчого безладу.

Але не випускатимемо з уваги головну деталь, якою б очевидною вона не здавалася: паб цей – гастрономічний. Тут готують найрізноманітніші національно-кулінарні визначності: американські гамбургери, німецькі ковбаски, тайський суп, італійські брускети, пасту й різотто, подають цілу ногу іспанського хамона, яку в разі «неподолання» бережуть у повній цілості до вашого наступного приходу. Готують все, що навіює фантазія і натхнення, окрім, мабуть, суші та піци. У великій шані тут – м'ясо, приготоване на вугіллі. Господар та ідейний натхненник «гастроРока» з гордістю особисто демонструє гостям головне технічне пристосування відкритої кухні – піч-хоспер.

«Rock чизбургер» с зелёным салатом

Якісні, екологічно чисті, органічні продукти залишаються одним з найглибинніших «комплексів» ресторанних проектів Діми Борисова. М'ясо nf овочі вирощуються самостійно і доставляються до «гастроРок» й «Барсука» з приміського селища Вишненька. У хорошому родоводі їжі нескладно своїми очима переконатися, адже у теплі літні днинки сюди ще й частенько запрошуються учні кулінарної школи для спільних пікнічків на природі. Надихає, коли вашому «годувальникові» від вас приховувати нічого.

Що стосується делікатесів, то це питання вирішене також досить небанально: практично всі вони купуються в Україні. Замість неосвіченої мантри про вітчизняну сировинну неспроможність, вибрана звивистіша дорога – попросту дорога досконального вивчення предмету. Уміння абстрагуватися від стройноголосого авторитетного хору, щоб зробити власні висновки, не може не викликати повагу.

І якщо те, де черпати продукти – більш-менш зрозуміло, то ось де дістати такий щедрий оберемок енергії та ентузіазму... Поки «рукавички» всього дві. Але неофіт-ресторатор Діма Борисов, схоже, зменшувати темпів не має наміру. Отже, мабуть, доля їх незабаром приміряти самій багаторукій богині Шиві..

Постачальник тижня

Амір Фрут

Амір Фрут

Поставка овощей, фруктов, зелени и ягод в рестораны, кафе, гостиницы

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Ресторан Flamber

Ресторан Flamber

Вибраний за інтелігентну смарт-кежуал обстановку, чудові рецепти та якість приготування м'яса і не лише

Банкетний зал тижня

Банкетний зал тратторії Cipolla Rossa

Банкетний зал тратторії Cipolla Rossa

Місткість: банкет – 50 гостей, фуршет – 70 гостей; прованський стиль інтер'єру

Рекомендуємо відпочити

Готель Bakkara

Готель Bakkara

Вартість номерів – від 1700₴/доба

Реклама

Zolotarenko