Друге дихання мандрівного іспанця

25.01.2011
La Paella

Почувши назву La Paella, знавці столичної ресторанної географії напевно задумливо примружаться, пригадуючи щось знайоме та приємне... Абсолютно точно, ресторанчик вже був прописаний раніше по вулиці Саксаганського, 83, де прекрасно себе зарекомендував. Зовсім недавно цей мандрівний іспанець перемістився західніше та південніше, до Севастопольської площі, – можливо, щоб бути ближче до батьківщини?

Друге народження новому, вдосконаленому La Paellа дав Фернандо Мелчор – віртуозний шеф і корінний баск. Він особисто репрезентує іспанську естетику українським гостям, узявши в свої руки всі ключові важелі управління закладом – починаючи кухнею і закінчуючи персональною зустріччю відвідувачів.

Навідавшись сюди, в першу чергу варто націлити свій апетит саме на те, на що красномовно натякає назва закладу. Якщо Ви, озброївшись кулінарними пізнаннями та всіма необхідними інгредієнтами, спробуєте приготувати паелью у себе удома – це буде не зовсім паелья. Можливо, рис з овочами, плов з морепродуктами... Щоб приготувати справжню паелью, потрібно мати її в крові. Лише той, чиє генетичне дерево приголублене спекотним іспанським сонцем та підживдено ароматним янтарем оливкової олії, може розкрити душу цієї щедрої, барвистої і творчої страви.

Паелья славиться великою кількістю інтерпретацій та способів приготування. Фернандо Мелчор пропонує Вам вибір з шести видів – з куркою, морепродуктами, овочами та фруктами в різних їх варіаціях. Фірмовий почерк іспанського кухаря – м'яка, тануча в роті паелья. Виносить страву в обідній зал безпосередньо його автор у великій сковороді з ручками – паельєрі.

Окрім паельї, в ресторані можна скуштувати класичні іспанські закуски – тапаси, а також салати, м'ясні страви та приголомшливі десерти. Винна карта La Paella складається лише з сухих іспанських вин і марочного коньяку «Торрес».

Затишне місцерозташування, симпатичний камерний зал, демократичні ціни La Paellа та особиста увага шефа відразу викликають симпатію і довіру. Кращі екзотичні враження – ексклюзивно від носія іспанської кулінарної культури в Києві!

Постачальник тижня

Амір Фрут

Амір Фрут

Поставка овощей, фруктов, зелени и ягод в рестораны, кафе, гостиницы

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Ресторан Flamber

Ресторан Flamber

Вибраний за інтелігентну смарт-кежуал обстановку, чудові рецепти та якість приготування м'яса і не лише

Банкетний зал тижня

Банкетний зал тратторії Cipolla Rossa

Банкетний зал тратторії Cipolla Rossa

Місткість: банкет – 50 гостей, фуршет – 70 гостей; прованський стиль інтер'єру

Рекомендуємо відпочити

Готель Bakkara

Готель Bakkara

Вартість номерів – від 1700₴/доба

Реклама

Zolotarenko