Свічковий заводик

08.02.2013
«Пивная мануфактура»

Невелике душевне підприємство по європейському або дореволюційному російському зразку – це щось, завжди оповите романтичним серпанком для потенційного засновника, як для відомого літературного персонажа отця Федора. Але це ще й щось, що викликає симпатію у споживача, який радий знати, що у онкретної справи є конкретний автор, що пильнує за власною репутацією і честю сім'ї. І це лише одна з причин, чому «Пивна мануфактура» на Позняках апріорі легко підкорює душі громадян...

У червні минулого року міні-пивоварня з ресторанчиком запустилася у тестовому режимі, а вже до кінця осені – окріпнула і почала старанно пихтіти в повну потужність, виробляючи на постійній основі чотири найпопулярніші сорти пива: світле, «преміум» (трохи більш насичене та щільне за світле), оксамитове (напівтемне) і пшеничний лагер. Це безперечну і головну пінну гідність можна споглядати вмить, лише відкривши меню на першій сторінці. І тут же віньєтками його огортає найоптимальніший набір закусок: цибульні кільця, кальмари, сири фрі, різноманітні «довгограючі на зубах» свинячі вушка та курячі крильця, сушена рибка, в'ялене м'ясо і пряні сухарі: одним словом, хрусткі або тягучі, такі, що відразу не піддаються – ніби-то спеціально, щоб не затьмарити промені слави «хмільної прими». За всім цим несерйозним штатом вже тягнуться і смажені ковбаски, і риба з м'ясом на грилі, і вже цілком «ортодоксальна» їжа – салати «Цезар», бефстроганов з картопляним пюре і паста. Майже по-пролетарськи...

«Пивна мануфактура» дуже простора – є і сцена з танцполом, де ближче до вихідних проходять виступи або караоке-вечірки, і подіум з баром, і різні «лазівки та закути» – наприклад,  частина основного залу може захищатися шторами-перегородками, якщо там запланований банкет. І це ще не все: вглибині закладу є коридорчики ще з декількома окремими невеликими залами та банкетними кімнатами.

Дизайнерське рішення пивного ресторану також немовби оспівує ручну працю і легенько «теребить» солодке відчуття ностальгії. Шестерінки, болтики, мідні труби та витяжки, «заводські» цегельні стіни та цехові світильники – майже, майже ми обманулися, майже піддалися ілюзії, коли б не ці комфортабельні стьобані диванчики під класичний англійський паб, гладенький дерев'яний паркет і прямо ціле полчище плазмових панелей, що демонструють футбол в HD-якості.

Ось сидимо ми в офісах, сучасні робітники та селяни, до знемоги танцюємо пальцями по клавіатурах і кнопках офісної техніки. Давайте увечері на пиво до «...мануфактури», а?

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Амір Фрут

Амір Фрут

Поставка овощей, фруктов, зелени и ягод в рестораны, кафе, гостиницы

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Еко-ресторан «Батьківська хата»

Еко-ресторан «Батьківська хата»

Вибраний за дух справжньої української гостинності, кухню на базі власного фермерського господарства та харизму власника Михайла Поплавського!

Банкетний зал тижня

Камінний зал ресторану «Провінція» в курортному комплексі Gvozdoff

Камінний зал ресторану «Провінція» в курортному комплексі Gvozdoff

Місткість: банкет – 40 гостей, фуршет – 55 гостей; живий камін, антикваріат, атмосфера середньовічного замку

Рекомендуємо відпочити

Sobi Hotel

Sobi Hotel

Вартість номера – від 2210₴/доба

Реклама

Zolotarenko