Джин з оселедцем

10.03.2015
Вхід до «Самогон Бару»

Аби надати високої культури вживанню, наприклад, елітного англійського джину – потрібно зовсім небагато, а ось щоб ушляхетнити простонародну українську сивушку – тут уже вимагається немало винахідливості та здорового почуття гумору. А між тим – і те, й інше у загальних рисах є продуктом перегонки спирту. Отже, в тому «як» – уся концептуальна різниця.

Життєлюбному «Самогон Бару», що з’явився на київському Подолі з півроку тому, мов «джин з пляшки», це вдалося: варто було лише помістити тему в правильний культурний контекст – і вуаля: маємо сучасний арт-проект + якісний натурпродукт. Перше твердження стосується оформлення закладу, друге – кулінарії.

В «Самогон Барі» самогон-бармен може запропонувати таку строкату палітру домашніх настоянок, що не кожен художник має у своєму творчому арсеналі таке багатство барв. Заспиртовують і доводять до смакової гармонії навіть найнесподіваніші речі: наприклад, кедровий горіх або корінь калгану. Природно, що все це – суто з натуральних складників. Не кожна бабця в наш час так душевно підійде до справи. ..

Домашні настоянки

А ось «головний герой» з’являється на столі лише як комплімент від закладу, адже в «Самогон Барі» законодавство не порушують: самогон не продають, ним пригощають. І виходить дуже знаково, адже складно собі уявити напій більш простодушний і привітний.

До міцної оковитої личить добра калорійна закуска. «Самогон бар» зібрав на сторінках меню здорову, дужу, наваристу українську кухню з усіх куточків рідної землі. Кулінарні надбання Наддніпрянщини, Слобожанщини, Полісся, Галичини, Закарпаття або Таврії є постійним джерелом натхнення для сучасної української кухні «Самогон Бару», автентичної щодо вмісту та авангардної щодо форми.

Переосмислити побут українських етнографічних місцевостей різних часів і дотепно їх обіграти – очевидно, було надзавданням дизайнерів «Самогон Бару». Екскурсія локаціями то спровадить до характерної Одеси, то заведе на київські пагорби кінця позаминулого сторіччя, то нагадає часи колективізації або шістдесятництва. Багато деталей змінюють своє призначення або набувають чудернацької інтерпретації. Сміливі рішення змусять посміятися від душі.

Добрий, близький, трохи іронічний образ з кукурузним качаном на маківці – то найкраще седативне у наш час, а почуття гумору – якість, що необхідна всім нам зараз як повітря. Приходьте «подихати», а то й вдихнути на повні груди, трохи прийнявши на груди, до «Самогон Бару»!

Постачальник тижня

Технофуд

Технофуд

Теплове, кухонне, холодильне, торгівельне обладнання для ресторанів, кафе, барів

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Заміський ресторанно-готельний комплекс «Старый Пруд»

Вибраний як тиха лісова гавань для відпочинку вдалині від міських тривог і за можливість насолодитися улюбленими стравами поза стінами ресторану

Банкетний зал тижня

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Зал «Банкетний Палац» ресторану «Фортеця»

Місткість – 150 чоловік; дворик та майданчик для виїзних церемоній

Рекомендуємо відпочити

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Заміський міні-готель комплексу Roman'S

Вартість номера – від 800₴

Реклама

Zolotarenko