Джин з оселедцем

10.03.2015
Вхід до «Самогон Бару»

Аби надати високої культури вживанню, наприклад, елітного англійського джину – потрібно зовсім небагато, а ось щоб ушляхетнити простонародну українську сивушку – тут уже вимагається немало винахідливості та здорового почуття гумору. А між тим – і те, й інше у загальних рисах є продуктом перегонки спирту. Отже, в тому «як» – уся концептуальна різниця.

Життєлюбному «Самогон Бару», що з’явився на київському Подолі з півроку тому, мов «джин з пляшки», це вдалося: варто було лише помістити тему в правильний культурний контекст – і вуаля: маємо сучасний арт-проект + якісний натурпродукт. Перше твердження стосується оформлення закладу, друге – кулінарії.

В «Самогон Барі» самогон-бармен може запропонувати таку строкату палітру домашніх настоянок, що не кожен художник має у своєму творчому арсеналі таке багатство барв. Заспиртовують і доводять до смакової гармонії навіть найнесподіваніші речі: наприклад, кедровий горіх або корінь калгану. Природно, що все це – суто з натуральних складників. Не кожна бабця в наш час так душевно підійде до справи. ..

Домашні настоянки

А ось «головний герой» з’являється на столі лише як комплімент від закладу, адже в «Самогон Барі» законодавство не порушують: самогон не продають, ним пригощають. І виходить дуже знаково, адже складно собі уявити напій більш простодушний і привітний.

До міцної оковитої личить добра калорійна закуска. «Самогон бар» зібрав на сторінках меню здорову, дужу, наваристу українську кухню з усіх куточків рідної землі. Кулінарні надбання Наддніпрянщини, Слобожанщини, Полісся, Галичини, Закарпаття або Таврії є постійним джерелом натхнення для сучасної української кухні «Самогон Бару», автентичної щодо вмісту та авангардної щодо форми.

Переосмислити побут українських етнографічних місцевостей різних часів і дотепно їх обіграти – очевидно, було надзавданням дизайнерів «Самогон Бару». Екскурсія локаціями то спровадить до характерної Одеси, то заведе на київські пагорби кінця позаминулого сторіччя, то нагадає часи колективізації або шістдесятництва. Багато деталей змінюють своє призначення або набувають чудернацької інтерпретації. Сміливі рішення змусять посміятися від душі.

Добрий, близький, трохи іронічний образ з кукурузним качаном на маківці – то найкраще седативне у наш час, а почуття гумору – якість, що необхідна всім нам зараз як повітря. Приходьте «подихати», а то й вдихнути на повні груди, трохи прийнявши на груди, до «Самогон Бару»!

Постачальник тижня

Амір Фрут

Амір Фрут

Поставка овощей, фруктов, зелени и ягод в рестораны, кафе, гостиницы

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Реклама

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Еко-ресторан «Батьківська хата»

Еко-ресторан «Батьківська хата»

Вибраний за дух справжньої української гостинності, кухню на базі власного фермерського господарства та харизму власника Михайла Поплавського!

Банкетний зал тижня

Камінний зал ресторану «Провінція» в курортному комплексі Gvozdoff

Камінний зал ресторану «Провінція» в курортному комплексі Gvozdoff

Місткість: банкет – 40 гостей, фуршет – 55 гостей; живий камін, антикваріат, атмосфера середньовічного замку

Рекомендуємо відпочити

Реклама

Zolotarenko