«Солом'янська пивоварня»: пиво як делікатес

03.01.2012
Интерьер «Соломенской пивоварни»

Проект «Солом'янська пивоварня» чомусь хочеться назвати сімейною справою, хоча в її основі родинні стосунки і не фігурують. Напевно, тому, що все тут – від пивоварних стандартів і технологій до архітектури залів та командних взаємин – зроблено дуже добротно, з дивовижним рівнем «пивного патріотизму». Пивоварня аніскільки не схожа на паб, де розгульний настрій може часом перекривати власне дегустаційні враження. Вона створена з амбітною, але досить досяжною метою перетворитися на найкрупнішу та найавторитетнішу ресторанну пивоварню в Україні.

«Солом'янська пивоварня», такий собі невеликий «свічний заводик», виріс на початку осені посеред Солом'янської площі в Києві, оточений безтурботним спокоєм паркового сквера. Двоповерхова будівля з просторими дихаючими залами, чисто англійським антуражем і копітко працюючою сучасною пивною установкою прямо посеред ресторану вмить затьмарює всі думки про сприйняття пива в легковажному ключі. Шість видів пива – з діапазоном від легкого німецького лагера до бархатистого англійського стаута – в якісному і натуральному «обрамленні» кулінарних знахідок від шеф-кухаря – це еталон сполучуваності та зразок справжньої пивної культури.

Кухня «Соломенской пивоварни»

Першим, хто здивується, опинившись в ресторанному залі «Солом'янської пивоварні» буде, мабуть, Ваш ніс. Внутрішня обробка та меблювання з натурального дуба просочена тут стійким запахом ароматного хмелю. Його не можна назвати «гламурно приємним» – він сміливий і своєрідний, але чітко сигналізуючий про те, що на цій території прописався натурпродукт – свежесвареноє пиво. Варять його тут цілодобово і, згідно із законом про чистоту пива, лише з трьох компонентів – води, солоду та хмелю. Пиво дозріває в підвалах декілька тижнів і закінчує свій життєвий цикл, як і належить, у млосних хмільних обіймах наших дзвінких келихів. До речі – ексклюзивних, зі своєю особливою конфігурацією під кожен сорт пива.

«Солом'янська пивоварня» заснована пивними гурманами, і такий же контингент до неї і тягнеться. Адже таку добірну якість пива навіть і не хочеться профанувати надмірною його кількістю.

Постачальник тижня

Амір Фрут

Амір Фрут

Поставка овощей, фруктов, зелени и ягод в рестораны, кафе, гостиницы

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Ресторан Flamber

Ресторан Flamber

Вибраний за інтелігентну смарт-кежуал обстановку, чудові рецепти та якість приготування м'яса і не лише

Банкетний зал тижня

Банкетний зал тратторії Cipolla Rossa

Банкетний зал тратторії Cipolla Rossa

Місткість: банкет – 50 гостей, фуршет – 70 гостей; прованський стиль інтер'єру

Рекомендуємо відпочити

Готель Bakkara

Готель Bakkara

Вартість номерів – від 1700₴/доба

Реклама

Zolotarenko