Роботі година, Robat’і час

09.01.2019
Tartar Robata Grill Bar

На першому – бадьориться, на другому – мліє, на третьому – ніжиться... Ні, це не опис проходження СПА-процедур, а короткий переказ приготування м'яса в триярусному грилі Robata, після якого воно виходить настільки ж соковитим, наскільки малює фантазія. Новий ресторан Tartar Robata Grill Bar володіє таким скарбом і запрошує гостей до свого гастрономічного клондайку!

Заклад влаштувався в декількох хвилинах їзди від станції метро «Олімпійська», проте – в тихому місці, в районі Протасового Яру. Любителям зимових видів спорту припаде до смаку ситна м'ясна трапеза після активного відпочинку, а просто столичним тусовщикам буде цікаво розвідати нову місцинку з професійною караоке-системою, власним звукорежисером і бек-вокалом.

У звичайному «м'ясному» закладі вам запропонують максимум п'ять ступенів просмажування, а тут палітра куди багатше – від вишуканого сирого тартару з оригінальними заправками до багатогодинного томління в японському грилі Robata. Автором гастрономічної концепції та шеф-кухарем закладу є Ілля Новіков, який відає про всі нюанси поводження з основоположним продуктом харчування. Це, безумовно, знання фізики та хімії процесу, де жонглювання декількома простими умовами – такими як час, температура і сполучуваність – створює таку ж неповторну різницю, як і крижані візерунки на склі. Тому в одному випадку м'ясо повинно залишатися пружним, не руйнуючись у структурі, а в іншому – розпадатися на волокна і танути в роті. Багато що також залежить від походження продукту, якому шеф-кухар приділяє педантичну увагу. У Tartar Robata Grill Bar є як американське імпортоване м'ясо, так і плоди старання українських фермерів, але в кожному разі – найвищої якості.

Окрім фірмових позицій – м'ясних, рибних та овочевих тартарів, а також страв на грилі Robata – стейків, реберець, філе, каре та бургерів, у Tartar Robata Grill Bar є великий вибір найрізноманітніших закусок: від хумуса до креветок темпура і від форшмаку до качиного пате. Салати, як і тартари, інтригують екзотичними складовими та їх комбінаціями. В перших стравах переважають крем-супи, але є й тайський «Том Ям», і угорський «Тафельшпіц». Також в ресторані є своя пекарня і кондитерська, на постійній основі приймаються замовлення на хліб і тортики. В цілому кухня Tartar Robata Grill Bar – цілком космополітична, і гурман точно не занудиться.

В дизайні інтер'єру Tartar Robata Grill Bar відчувається американська стильна розкутість і шик простоти. Міський лофт буде органічним для сучасного міського жителя. М'які шкіряні диванчики з ребристими сидіннями формують різні конфігурації, щоб тут зручно розташувалася як велика компанія на застіллі, так і закохана пара на побаченні. М'які світлові плями від стильних геометричних світильників привносять простору затишність і налаштовує на довге перебування.

Оцініть нове місце, де із задоволенням смачно готують та з готовністю задовольняють смаки!

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Лодмар Україна

Лодмар Україна

Продаж, постачання, обслуговування та ремонт професійного обладнання

Випускний 2019

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Ресторан «Трипілля» у заміському комплексі «Трипльське Сонце»

Ресторан «Трипілля» у заміському комплексі «Трипльське Сонце»

Вибраний за теплі архаїчні традиції у поєднанні з сучасними технологіями і чистою природою межі міста

Банкетний зал тижня

Банкетний зал на воді в ресторані «Замок Видубичі»

Банкетний зал на воді в ресторані «Замок Видубичі»

Місткість: банкет – 120 персон, фуршет – 200 персон; світла колірна гамма, велика літня тераса, панорамний вид на річку

Рекомендуємо відпочити

Готель «Совські Ставки»

Готель «Совські Ставки»

Вартість номерів – від 1200 ₴/доба

Реклама

Zolotarenko