Дуже (я)гідно!

28.05.2015
Ресторан-кондитерская Very Berry

В цю теплу передлітню пору щедро починають плодоносити не лише сади і поля, але й навіть сухий міський асфальт. Так, у діловому центрі Києва, на перехресті Великої Васильківської та Саксаганського, виріс, розквітнув та «налився соком» ресторан-кондитерська Very Berry – заклад із фруктово-ягідним смаком.

Проходячи повз, можна заглянути сюди ситуативно, просто піддавшись візуальній спокусі: крізь вітринні вікна видніється яскравий вітальний інтер'єр з творчим конгломератом різноманітних модних фактур і колірних відтінків, з ваблячими м'якими клаптевими кріслами та миловидними декоративними хендмейд-дрібничками. Особливої душевності інтер'єру додають картини, писані маслом. Силуети й профілі дівчат, «пронизаних» рослинними мотивами, перегукуються із юною літньою свіжістю природи та концептуальною красою Very Berry. А заради чого сюди варто завітати цілеспрямовано?..

Cуфле из чайной розы с кремом «Баварезе», покрытое зеркальной глазурью

Шеф-кондитер ресторану явно володіє неабияким почуттям прекрасного. Солодкі авторські вироби будь-якого калібру – від «ювелірних» цукерок ручної роботи, кольорових макарунів, кейків та капкейків до повітряних тістечок, теплих домашніх пирогів та грандіозних весільних тортів – плоди надзвичайної фантазії. Коник закладу – «їстівні квіти»: для багатьох кремів та кулінарного декору використовуються суцвіття жасмину, фіалки, чайної троянди! І при цьому Very Berry розвінчує міф, що всі хороші натуральні солодощі – дорогі. Дійсно, не рідкість, коли з такого ефектного ремесла роблять елітну галузь, – особливо, при розташуванні в центрі міста, але у Very Berry ціни на продукцію на подив дружні до ласунів.

Варто зазначити, що Very Berry – це не лише бутони, метелики та бульбашки шампанського, а ще й цілком серйозна ситна їжа, але, згідно із загальним іміджем, виключно елегантна, легка та здорова. В меню європейської кухні присутні апетитні стейки зі свинини і телятини, салат «Цезар» з лососем, суп із лісових грибів з трюфелями, відкриті французькі пироги «Кіш-лорен». До літа асортимент оновлюється, і незабаром тут з'явиться ще різноманітніша смакота.

Новий ресторан наповнений якоюсь спокійною добротою та любов'ю, дефіцит чого так часто відчувається за його вікнами. Звідси люди виходять світлими і натхненними, а отже – світ довкола трішечки перетворюється. Very Berry – дуже ягідно!

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Амір Фрут

Амір Фрут

Поставка овощей, фруктов, зелени и ягод в рестораны, кафе, гостиницы

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Еко-ресторан «Батьківська хата»

Еко-ресторан «Батьківська хата»

Вибраний за дух справжньої української гостинності, кухню на базі власного фермерського господарства та харизму власника Михайла Поплавського!

Банкетний зал тижня

Камінний зал ресторану «Провінція» в курортному комплексі Gvozdoff

Камінний зал ресторану «Провінція» в курортному комплексі Gvozdoff

Місткість: банкет – 40 гостей, фуршет – 55 гостей; живий камін, антикваріат, атмосфера середньовічного замку

Рекомендуємо відпочити

Sobi Hotel

Sobi Hotel

Вартість номера – від 2210₴/доба

Реклама

Zolotarenko