А ти налий та відійди!

27.08.2012

Щоденні робочі стреси просто зобов'язані відповідним чином компенсуватися. Заслужена винагорода самому собі – млосний вечір у віскі-клубі «Імперіал», що відкрився нещодавно на Подолі. Зануритися в глянсову напівтемряву прохолодного залу, зручно розташуватися на широкому комфортному кріслі, розстібнути тісний комір сорочки і, відковтнувши благородного віскі з освіжаючим кубиком льоду, потонути в релаксуючих звуках приглушеного лаунжу. Це відпочинок, гідний чоловіка.

Чим є новий заклад?

  1. Виски-клуб «Империал»
    «Імперіал» можна назвати «клубом за інтересами», адже віскі як напій витриманий та аристократичний формує особливу естетику відпочинку і невичерпну тему для обговорень. Нотки, букети, сорти і купажі, технологія виготовлення та культура вживання – цими знаннями досконало володіють бармени закладу. Втім, якщо Ви й самі досить обізнані і навіть навчені досвідом – розкрійте барну карту та гайда у «самостійне плавання» по світу тонких солодових ароматів!
  2. «Імперіал» – це чоловічий клуб. Тут збираються представники сильної статі з красивими манерами та гідною поведінкою. Але раді тут і прекрасним пані – про це свідчить спеціально розроблена коктейльна пропозиція на основі віскі.
  3. Відпочинок без різких рухів та метушні зовсім не означає занурення у «поважну нудьгу». «Імперіал» має і третю «спеціалізацію» – голосисто-вокальну. Основний зал обладнаний хорошою звуковою технікою, плазмовими панелями, в ньому відмінна акустика, а над злагодженістю та гармонією всіх цих складових працює професійний звукорежисер.
  4. І, безумовно, «Імперіал» – це хороший столичний ресторан рангу «бізнес-клас». Вишукану європейську кухню представляє шеф-кухар Леонід Козаченко. Йому вдається однаково ефектно презентувати гостю як ординарну ковбаску з картоплею по-домашньому або ароматний бульйон з домашньою локшиною, так і, скажімо, майстерного судака з креветками і грибами під вершковим соусом або салат « А-ля Депуа» з телятиною гриль та печеними овочами. Якщо деруни – то неодмінно з лісовими грибами, а якщо «Цезарь» – то з повітряними чіпсами з бекону: казка!

Інтер'єр віскі-клубу переливається певною солідністю з його червоним килимовим покриттям, натюрмортами в олії, позолотою стін, текстилю й ліпними грецькими колонами, але, в той же час, містить в собі й наліт легкого караоке-відпочинку, коли вечорами стелю вінчає неонова підсвітка, мерехтячи в дзеркалах і на глянсових поверхнях. Крісла манірно формують обтічні вигини, в яких розслаблені гості мрійливо дегустують чарівний солодовий напій і спрямовуються поглядом у приємні плани майбутнє…

Постачальник тижня

Амір Фрут

Амір Фрут

Поставка овощей, фруктов, зелени и ягод в рестораны, кафе, гостиницы

Новорічні корпоративи

Новорічні корпоративи 2019

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Ресторан Flamber

Ресторан Flamber

Вибраний за інтелігентну смарт-кежуал обстановку, чудові рецепти та якість приготування м'яса і не лише

Банкетний зал тижня

Банкетний зал тратторії Cipolla Rossa

Банкетний зал тратторії Cipolla Rossa

Місткість: банкет – 50 гостей, фуршет – 70 гостей; прованський стиль інтер'єру

Рекомендуємо відпочити

Готель Bakkara

Готель Bakkara

Вартість номерів – від 1700₴/доба

Реклама

Zolotarenko