Персона тижня

Кухня, що вразила світ: Шеф-кухар Regent Hill розповів про іспанських басків

Кухня, що вразила світ: Шеф-кухар Regent Hill розповів про іспанських басків

30.07.2018

Сан Себастьян, або як ще його називають – Країна Басків, давно став меккою для гурманів. Сюди приїжджають у гастрономічні тури з усіх куточків світу, щоб на власні очі побачити та скуштувати ні з чим не зрівнянні авангардні страви таких легенд, як Мартін Берасатегі та Педро Субіхана. Шеф-кухар київського банкетного комплексу Regent Hill пішов далі – поїхав не лише скуштувати, але й вчитися готувати, як це роблять баски, і не абикуди, а до Баскського кулінарного центру

Ярослав Гордієнко: «Найголовніше в роботі ресторану - це команда. Ми дбаємо про всі співробітниках і беремо на роботу працьовитих, чесних, позитивних, привітних людей»

Ярослав Гордієнко: «Найголовніше в роботі ресторану - це команда. Ми дбаємо про всі співробітниках і беремо на роботу працьовитих, чесних, позитивних, привітних людей»

13.03.2012

У квітні цього року Ciro`s Pomodoro відсвяткує свій третій День народження. В переддень цієї події, директор київської філії міжнародної мережі Ярослав Гордієнко розповів нам про особливості і кулінарні фішки ресторану

Вінченцо Барба: «Коли люди ходять на шефа, це правильно. Саме тому шеф завжди повинен бути на роботі»

Вінченцо Барба: «Коли люди ходять на шефа, це правильно. Саме тому шеф завжди повинен бути на роботі»

02.03.2012

Шеф-кухар нового бару-ресторану «Горила» Вінченцо Барба - зразковий шеф​​-кухар. Він працює в своє задоволення, його руки на кухні віртуозні, немов у жонглера, і він завжди на місці. Це не приходить з досвідом. Це вливається з кров'ю при народженні

Максим Квач, шеф-кухар ресторану «Рибний базар»: «Готую так, аби не вбити в рибі океан»

Максим Квач, шеф-кухар ресторану «Рибний базар»: «Готую так, аби не вбити в рибі океан»

26.10.2009

Якщо золота рибка перетворює казку на дійсність, то шеф-кухар «Рибного базару» Максим Квач перетворює звичайну рибку на золоту. Про кулінарні секрети і не лише про них талановитий майстер розповів Restoran.ua

Олександр Пікалов, співзасновник «Столової ВР»: «Прагнемо не бути схожими на жоден ресторан!»

Олександр Пікалов, співзасновник «Столової ВР»: «Прагнемо не бути схожими на жоден ресторан!»

07.10.2009

Команда студії «Квартал 95» справді невтомна і продукує один за одним нові проекти. Про останній – ресторан із серйозною назвою «Столова ВР» (тобто, «Столова Верховної ради») ми говорили з Олександром Пікаловим

Нуреттин Карадаш, шеф-повар і ресторатор: «Кулинарія – не просто набір навичок, але частина філософії Сходу»

Нуреттин Карадаш, шеф-повар і ресторатор: «Кулинарія – не просто набір навичок, але частина філософії Сходу»

23.09.2009

Саме мароканську кухню вважають вершиною східної кулінарії, тому для знайомства з нею потрібний достойний гід. Відомий кулінар Нуреттин Карадаш свого часу закінчив академію Peggy Markel у Мароко, де навчався у Bahija Lafridi, знаного у світі гуру. Зараз пан Нуреттин викладає в московській Академії ресторанного бізнесу Романа Рожниковського, паралельно працюючи як ресторатор і шеф-кухар

Сергій Свобода, шеф-кухар ресторану «Vanilla Black»: «Я мрію про те, аби щодня людей дивувати. Це моє життя, моя гра, моє прагнення»

Сергій Свобода, шеф-кухар ресторану «Vanilla Black»: «Я мрію про те, аби щодня людей дивувати. Це моє життя, моя гра, моє прагнення»

16.09.2009

Надзвичайно цікавий кулінарний досвід Сергій надбав завдяки подорожам. Він знає, що варто куштувати в Грузії, Москві, на Уралі... Полюбляє смачні та незвичні комбінації: гостре яблуко, мариновану в абсенті телятину. І мріє про спільну творчість із гостями

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Дніпро-торг

Дніпро-торг

Поставка охолодженої м'ясної продукції

Реклама

Новорічні корпоративи

Новий рік 2019

Випускний 2019

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Ресторан Kozak

Ресторан Kozak

Вибраний за смачну та ароматну українську й кавказьку кухню, якою можна насолодитися усією компанією, відпочиваючи біля живописного осіннього Дніпра

Банкетний зал тижня

«Камінний зал» Regent Hill

«Камінний зал» Regent Hill

Місткість: банкет – 90 гостей, коктейль – до 450 гостей; лаунж-зона та коктейльна зона, 5-метровий біокамін, живописна панорама на Київ

Рекомендуємо відпочити

Готель у заміському комплексі «Бабусин Сад»

Готель у заміському комплексі «Бабусин Сад»

Вартість двомісного номера – 1250 грн../доба (включений сніданок та ранкове відвідування спорткомплексу)