Персона тижня

Ярослав Гордієнко: «Найголовніше в роботі ресторану - це команда. Ми дбаємо про всі співробітниках і беремо на роботу працьовитих, чесних, позитивних, привітних людей»

Ярослав Гордієнко: «Найголовніше в роботі ресторану - це команда. Ми дбаємо про всі співробітниках і беремо на роботу працьовитих, чесних, позитивних, привітних людей»

13.03.2012

У квітні цього року Ciro`s Pomodoro відсвяткує свій третій День народження. В переддень цієї події, директор київської філії міжнародної мережі Ярослав Гордієнко розповів нам про особливості і кулінарні фішки ресторану

Вінченцо Барба: «Коли люди ходять на шефа, це правильно. Саме тому шеф завжди повинен бути на роботі»

Вінченцо Барба: «Коли люди ходять на шефа, це правильно. Саме тому шеф завжди повинен бути на роботі»

02.03.2012

Шеф-кухар нового бару-ресторану «Горила» Вінченцо Барба - зразковий шеф​​-кухар. Він працює в своє задоволення, його руки на кухні віртуозні, немов у жонглера, і він завжди на місці. Це не приходить з досвідом. Це вливається з кров'ю при народженні

Максим Квач, шеф-кухар ресторану «Рибний базар»: «Готую так, аби не вбити в рибі океан»

Максим Квач, шеф-кухар ресторану «Рибний базар»: «Готую так, аби не вбити в рибі океан»

26.10.2009

Якщо золота рибка перетворює казку на дійсність, то шеф-кухар «Рибного базару» Максим Квач перетворює звичайну рибку на золоту. Про кулінарні секрети і не лише про них талановитий майстер розповів Restoran.ua

Олександр Пікалов, співзасновник «Столової ВР»: «Прагнемо не бути схожими на жоден ресторан!»

Олександр Пікалов, співзасновник «Столової ВР»: «Прагнемо не бути схожими на жоден ресторан!»

07.10.2009

Команда студії «Квартал 95» справді невтомна і продукує один за одним нові проекти. Про останній – ресторан із серйозною назвою «Столова ВР» (тобто, «Столова Верховної ради») ми говорили з Олександром Пікаловим

Нуреттин Карадаш, шеф-повар і ресторатор: «Кулинарія – не просто набір навичок, але частина філософії Сходу»

Нуреттин Карадаш, шеф-повар і ресторатор: «Кулинарія – не просто набір навичок, але частина філософії Сходу»

23.09.2009

Саме мароканську кухню вважають вершиною східної кулінарії, тому для знайомства з нею потрібний достойний гід. Відомий кулінар Нуреттин Карадаш свого часу закінчив академію Peggy Markel у Мароко, де навчався у Bahija Lafridi, знаного у світі гуру. Зараз пан Нуреттин викладає в московській Академії ресторанного бізнесу Романа Рожниковського, паралельно працюючи як ресторатор і шеф-кухар

Сергій Свобода, шеф-кухар ресторану «Vanilla Black»: «Я мрію про те, аби щодня людей дивувати. Це моє життя, моя гра, моє прагнення»

Сергій Свобода, шеф-кухар ресторану «Vanilla Black»: «Я мрію про те, аби щодня людей дивувати. Це моє життя, моя гра, моє прагнення»

16.09.2009

Надзвичайно цікавий кулінарний досвід Сергій надбав завдяки подорожам. Він знає, що варто куштувати в Грузії, Москві, на Уралі... Полюбляє смачні та незвичні комбінації: гостре яблуко, мариновану в абсенті телятину. І мріє про спільну творчість із гостями

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Pradex

Pradex

Сучасні меблі та предмети інтер'єру з штучного ротанга

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Ресторан «Верховина»

Ресторан «Верховина»

Вибраний за довгу та славну історію, постійний розвиток і вдосконалення, за лояльність та регулярні акції для гостей

Банкетний зал тижня

Рекомендуємо відпочити

Готель курортного комплексу Gvozdoff

Готель курортного комплексу Gvozdoff

Вартість номерів – від 1300 грн./доба