Персона тижня

Кухня, що вразила світ: Шеф-кухар Regent Hill розповів про іспанських басків

Кухня, що вразила світ: Шеф-кухар Regent Hill розповів про іспанських басків

30.07.2018

Сан Себастьян, або як ще його називають – Країна Басків, давно став меккою для гурманів. Сюди приїжджають у гастрономічні тури з усіх куточків світу, щоб на власні очі побачити та скуштувати ні з чим не зрівнянні авангардні страви таких легенд, як Мартін Берасатегі та Педро Субіхана. Шеф-кухар київського банкетного комплексу Regent Hill пішов далі – поїхав не лише скуштувати, але й вчитися готувати, як це роблять баски, і не абикуди, а до Баскського кулінарного центру

Ярослав Гордієнко: «Найголовніше в роботі ресторану - це команда. Ми дбаємо про всі співробітниках і беремо на роботу працьовитих, чесних, позитивних, привітних людей»

Ярослав Гордієнко: «Найголовніше в роботі ресторану - це команда. Ми дбаємо про всі співробітниках і беремо на роботу працьовитих, чесних, позитивних, привітних людей»

13.03.2012

У квітні цього року Ciro`s Pomodoro відсвяткує свій третій День народження. В переддень цієї події, директор київської філії міжнародної мережі Ярослав Гордієнко розповів нам про особливості і кулінарні фішки ресторану

Вінченцо Барба: «Коли люди ходять на шефа, це правильно. Саме тому шеф завжди повинен бути на роботі»

Вінченцо Барба: «Коли люди ходять на шефа, це правильно. Саме тому шеф завжди повинен бути на роботі»

02.03.2012

Шеф-кухар нового бару-ресторану «Горила» Вінченцо Барба - зразковий шеф​​-кухар. Він працює в своє задоволення, його руки на кухні віртуозні, немов у жонглера, і він завжди на місці. Це не приходить з досвідом. Це вливається з кров'ю при народженні

Максим Квач, шеф-кухар ресторану «Рибний базар»: «Готую так, аби не вбити в рибі океан»

Максим Квач, шеф-кухар ресторану «Рибний базар»: «Готую так, аби не вбити в рибі океан»

26.10.2009

Якщо золота рибка перетворює казку на дійсність, то шеф-кухар «Рибного базару» Максим Квач перетворює звичайну рибку на золоту. Про кулінарні секрети і не лише про них талановитий майстер розповів Restoran.ua

Олександр Пікалов, співзасновник «Столової ВР»: «Прагнемо не бути схожими на жоден ресторан!»

Олександр Пікалов, співзасновник «Столової ВР»: «Прагнемо не бути схожими на жоден ресторан!»

07.10.2009

Команда студії «Квартал 95» справді невтомна і продукує один за одним нові проекти. Про останній – ресторан із серйозною назвою «Столова ВР» (тобто, «Столова Верховної ради») ми говорили з Олександром Пікаловим

Нуреттин Карадаш, шеф-повар і ресторатор: «Кулинарія – не просто набір навичок, але частина філософії Сходу»

Нуреттин Карадаш, шеф-повар і ресторатор: «Кулинарія – не просто набір навичок, але частина філософії Сходу»

23.09.2009

Саме мароканську кухню вважають вершиною східної кулінарії, тому для знайомства з нею потрібний достойний гід. Відомий кулінар Нуреттин Карадаш свого часу закінчив академію Peggy Markel у Мароко, де навчався у Bahija Lafridi, знаного у світі гуру. Зараз пан Нуреттин викладає в московській Академії ресторанного бізнесу Романа Рожниковського, паралельно працюючи як ресторатор і шеф-кухар

Сергій Свобода, шеф-кухар ресторану «Vanilla Black»: «Я мрію про те, аби щодня людей дивувати. Це моє життя, моя гра, моє прагнення»

Сергій Свобода, шеф-кухар ресторану «Vanilla Black»: «Я мрію про те, аби щодня людей дивувати. Це моє життя, моя гра, моє прагнення»

16.09.2009

Надзвичайно цікавий кулінарний досвід Сергій надбав завдяки подорожам. Він знає, що варто куштувати в Грузії, Москві, на Уралі... Полюбляє смачні та незвичні комбінації: гостре яблуко, мариновану в абсенті телятину. І мріє про спільну творчість із гостями

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Амір Фрут

Амір Фрут

Поставка овощей, фруктов, зелени и ягод в рестораны, кафе, гостиницы

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Заміський комплекс «Шкіпер»

Заміський комплекс «Шкіпер»

Вибраний як «капітан» найосвіжаючих запливів у басейні та найбільш розслабляючого відпочинку на хвилях дрейфуючих літа

Банкетний зал тижня

«Білий зал» ресторану «Нектар»

«Білий зал» ресторану «Нектар»

Місткість: банкет – 60 персон, фуршет – 150 персон; обладнаний каміном

Рекомендуємо відпочити

СПА-готель «Мисливський двір» 3*

СПА-готель «Мисливський двір» 3*

Вартість номерів – від 1040 грн../доба (сніданок та знижка -40% на відвідини СПА-центу включені)