«Собрание» cмаків: чотири кухні на одній тарілці

10.03.2011
«Собрание» журналистов: пресс-ланч

Ви любите своїх друзів. Але не кожен з них любить суші. Хтось – не їсть м'ясо, хтось – дотримується дієти, і жадане втягування губами лискучого шнурочка спагетті – недозволене задоволення, якщо не строге табу. Адже любов до гастрономії не можна ставити на одні ваги з любов'ю до людей.

Руководитель PR-отдела «Козырной Карты» Наталья Лурье, шеф-повар ресторана «Собрание» Юрий Пузырь, су-шеф Владимир Шубарский

Різні уподобання – не причина не зібратися за одним столом. Обмінятися теплою енергетикою, цілющим сміхом, променистими поглядами... Центром тяжіння завжди є людське спілкування – зібрання людей, смаків, настроїв у єдину багатогранну життєву композицію. Речі ж, супроводжуючі цей приємний ритуал, – їжа, музика, напої – повинні забезпечуватися максимальною свободою вибору. Напевно, це і стало серцевиною філософії молодого ресторану «Собрание» на Червоноармійській, що декількома місяцями раніше заручився підтримкою та сприянням Professional Club від ресторанної мережі «Козирна Карта».

Изысканный интерьер ресторана «Собрание» Фортепьянные вечера в ресторане «Собрание» Итальянский натюрморт!

1 березня шеф-кухар Юрій Пузир та су-шеф Володимир Шубарський презентували журналістам багатолику концепцію кухні закладу. Нас пригостили прекрасним космополітичним обідом – зібранням найкращих страв ресторану «Собрание».

Заботливый обслуживающий персонал Заботливый обслуживающий персонал

Заботливый обслуживающий персонал Торжественное появление банкетного блюда

Корзины со свежеиспеченным хлебом Пианист Евгений Хмара

Кулинарна палітра ресторану «Собрание»

1. Закуска-італійка: яскрава та кокетлива.

Тут подають дуже ніжне карпаччо з телятини, лосося і тунця. Прозорі скибочки, збризнуті лимончиком і злегка «засніжені» пармезаном, тануть в роті. Їм підіграє варіація класичного «Капрезе» – чергування кружечків моцарели та соковитого помідора, приправлене оливковою олією та зеленню базиліка.

Итальянские холодные закуски Карпаччо из лосося (91 грн.), тунца (95 грн.), телятины (84 грн.)

Салат «Капрезе» (90 грн.) Салат «Капрезе» (90 грн.)

2. Рибна Японія: тонка і лаконічна.

Фірмові роли «Токіо» (начинка з водоростей «Хіяши Вакаме», сиру «Філадельфія», обгортання у скибочки тунця або лосося) і «Веселка» (начинка з авокадо, огірка, сиру «Філадельфія», обгортання в скибочки тунця, лосося, креветки або вугра) вирізняються ніжним вершковим присмаком, завдяки великій кількості м'якого сиру.

Роллы «Токио» (200/25/30, 85 грн.) Роллы «Радуга» (200/25/30, 85 грн.)

3. М'ясний Кавказ: багатий та грунтовний.

Специфіка рясних грузинських страв в тому, що якою б не була тарілка, вона завжди їм не по розміру. Шматочки шашлику з телятини, свинини і курки, мариновані у кефірі, з пучками зелені й тонкими кілечками цибулі були доповнені аджикою, соусом з волоського горіха, гранатовим соусом «Нашараб» і гарніровані печеними на грилі овочами. До цієї пікникової галявини було запропоновано напівсолодке червоне і біле вино авторитетної грузинської марки Kartuli Vazi, а також домашній тархун із додаванням меду та інжиру. Пишну грузинську випічку представляло хачапурі «По-мігрельськи» з сиром «Сулугуні».

Шашлык из телятины, свинины, курицы (200 гр – 145 грн., 139 грн. и 89 грн. соответственно) Овощи гриль (200 гр, 68 грн.)

хачапури «По-мигрельски» (300 гр., 69 грн.) Сметанник (72 грн)

4. Домашня кухня: тепла й простодушна.

Нарядна фарширована щука – бажана гостя на будь-якому банкетному столі. Важку в приготуванні страву кухарі «Собрания» готують з ювелірною акуратністю: доводять до м'якої однорідної текстури і святково багатоскладово декорують. На десерт – листковий сметанний тортик з ягідками вишні, який прекрасно доповнюється домашнім морсом та вишневий компотом.

Фаршированная щука (250 грн. за кг) Фаршированная щука (250 грн. за кг)

Вечори тут завжди наповнюються плавними звуками музичних імпровізацій від молодого піаніста Женя Хмари. І навіть маючи з друзями різні смаки і уподобання, Ви точно зійдетеся в одному... в одному з двох елегантних залів ресторану «Собрание»!

Текст: Лєля Жуковська
 Фото: Артем Філіппов

Пропозиція тижня

Постачальник тижня

Лодмар Україна

Лодмар Україна

Продаж, постачання, обслуговування та ремонт професійного обладнання

Реклама

Випускний 2020

Розсилка

Підписавшись на нашу розсилку, ви зможете отримувати всі новини Restoran.UA у розділі “Киев”. Розсилка відбуваеться щоденно Також ви можете слідкувати за нашими новинами за допомогою RSS стрічки або Twitter

Замовлення банкетів

Реклама

 

Реклама

 

Ресторан тижня

Заміський ресторанний комплекс «Старий Ставок»

Заміський ресторанний комплекс «Старий Ставок»

Вибраний як одне з найбільш живописних місць, де можна сповна насолодитися тихою елегією осені...

Банкетний зал тижня

Банкетний зал центру відпочинку «Європа»

Банкетний зал центру відпочинку «Європа»

Місткість – до 95 гостей; двоповерховий хол, балкони, зимовий сад

Рекомендуємо відпочити

Заміський готель Sosnovel

Заміський готель Sosnovel

Вартість номерів – від 1150 ₴/доба (включено відвідування соляної печери й тренажерного залу)

Реклама

Zolotarenko